maanantai 12. joulukuuta 2011

Tukareiden esittelyt

Tukariblogi, jossa on tarkoitus kertoa kuulumisia yläasteen arjesta ja muista tapahtumista, aloittaa nyt toimintansa. Ensimmäisenä on vuorossa kaikkien tukarien pienimuotoinen esittely


Anni: Anni on positiivinen ja kiltti 9G:läinen, joka harrastaa partion lisäksi kirjoittamista, lukemista, lenkkeilyä, sekoilua ja musiikin kuuntelua. Hänen tukariluokkansa on 7A.
Emilia: Emilia on 9A:lla ja hänen tukariluokkansa on 7H. Hän on energinen, harrastaa tanssia ja käy salilla.
Erkka: Erkan tukariluokka on 7H ja hänen oma luokkansa on 9G. Erkka on positiivinen ja harrastaa katutansseja, vapaalaskua ja motocrossia.
Helena: Helena on iloinen ja reipas 9H:lainen, joka harrastaa partiota, uimahyppyjä, tanssimista ja lukemista. Helena on myös dogsitteri. Hänen tukariluokkansa on 7B.
Helmi-Sofia:
Ira: Ira on 9:llä ja hänen tukariluokkansa on 7D. Hän on iloinen, mutta ei pidä siitä, jos joku pätee hänelle. Iran harrastaa säbää, sirkusta ja partiota. Hän kuuntelee myös paljon musiikkia.
Jani: Jani on omien sanojensa mukaan sekopäinen sepaaja, joka etsii huomiota. Janin oma luokka on 9I ja hänen tukariluokkansa on 7F. Jani on myös hippi ja eläinten ystävä.
Joni:
Kiia: Kiia on perusluonteeltaan iloinen. Hänen oma luokkansa on 9C ja tukariluokka 7C. Kiia harrastaa muodostelmaluistelua ja ratsastusta sekä talvella lautailua.
Kiti: Kiti on omituinen ja höpsö 9G:läinen, joka harrastaa teatteria ja apinan (lue: koiran) koulutusta. Hänen tukariluokkansa on 7B.
Tilla: Tilla on iloinen ja pirteä 9G:läinen, jonka tukariluokka on 7D. Hän harrastaa tanssia ja pianonsoittoa ja tykkää myös kuvailla, vaikka ei kuulemma olekaan siinä vielä erityisen hyvä.
Mikle: Mikle on 9H:lla ja hänen harrastuksiisna kuuluu rullalautailu, valokuvaus ja mediankäsittely. Hän pitää erityisesti hyvästä väittelyseurasta ja yhdyssanavirheiden korjaamisesta.
Natalia: Natalia on 8F:llä ja hänen tukariluokkansa on 7F. Natalia on kiinnostunut taiteesta ja hän rakastaa eläimiä ja nauramista.
Nelli: Nelli on mukavan, positiivinen 9C:läinen, joka harrastaa suunnistusta, teatteria ja zumbaa. Hänen tukariluokkansa on 7C.
Nina: 9G:läinen vegetaristi ja ratsastaja. Hiljainen mutta toisinaan ihan liian kovaääninen. Hänen tukariluokkansa on 7A.
Nora: Nora on yleensä pirteä ja iloinen 9C:läinen, jonka tukariluokka on 7E. Hän harrastaa säbää ja käy joskus harvoin tallilla.
Oona N: Oona on 8E:llä ja hänen tukariluokkansa on 7E. Oona on positiivinen ja sosiaalinen. Hän harrastaa muodostelmaluistelua ja valokuvausta. Talvisin hän laskettelee paljon.
Oona S:
Pinja: Pinja on yleensä iloinen ja hän auttaa mielellään toisia. Hän harrastaa luistelua, laskettelua, kuvaamista ja teatteria, sekä musiikin kuuntelua. Pinjan oma luokka on 9A ja tukariluokka 7G.
Riina:
Saara: Saara on 8A:lla. Hän on kuuntelija ja yleensä kaikille kiltti. Hän on myös realisti. Saaran tukariluokka on 7E.
Sandra: Sandra on ihana, mukava ja kiltti 9A:lainen ja hänen tukariluokkansa on 7D. Hän harrastaa säbää ja purjehdusta.
Siiri: Siiri on 8F:llä ja hänen tukariluokkansa on 7F. Hän pitää taikuudesta, teatterista, taitoluistelusta, tanssimisesta ja lukemisesta. Siiri on empaattinen ja hän vihaa häviämistä.
Viveca: Vivecan on 9A:lla ja hän harrasta joukkuevoimistelua. Hän on mukava jos hänelle ollaan mukavia. Vivecan tukariluokka on 7G.
Wjollca: Wjollca on luokalla 9D ja hänen tukariluokkansa on 7B. Hän on iloinen ja sosiaalinen sekä nauraa ja puhuu paljon. Hän tykkää koripallosta ja lenkkeilystä.


- Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti